Eksklusive rækkehuse for den kræsne lejer

Beliggende i naturskønne Hasseris Enge med udsigt til grønne områder og kun 5 km til Aalborg centrum.

Hér er masser af grønne områder og legepladser, og børnene kan frit færdes i området via stisystemer og på de stille lukkede veje. Kort afstand til skoler og børnehaver.

Rækkehuset er i 2 plan og opført i de bedste materialer. I stueplan er der entré med adgang til toilet, flot hvidt Hanstholm køkken med corion bordplade og Børma armatur samt Bosch kogeplade, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine. Åben forbindelse til spisestue. Opholdsstue med udgang til stor terasse og lille have med græs. Eg lamel plankegulve med gulvvarme i alle rum i stueplan. Trappe til 1. sal med loft til kip, ovenlysvindue og flot lysindfald. På 1. sal er der lækkert badeværelse med 60x60 cm lys grå flise i beton look, gulvvarme, Hanstholm elementer med corion bordplade med helstøbt vask, Børma armatur og Grohe hænge toilet. Bosch vaskemaskine og tørretumbler medfølger. Lyst soveværelse med indbyggede skabe samt 2 værelser, radiator i værelserne på 1. sal.

Indgangsparti med egen carport.

Der er forberedt til, at lejer har valgfrihed hvad angår tele- og internetudbyder, hør nærmere. Forbrug til el, vand og varme betales direkte til forsyningsvirksomhederne.

Husdyr kun efter aftale.

Kontakt os og hør nærmere og bestil tid til en fremvisning.

Har du spørgsmål?

Peter Fredberg
Indehaver - Erhvervsrådgiver, HD (A)
Telefon: 96 31 60 92
DET BEDSTE VALG