Eksklusive rækkehuse for den kræsne lejer - fuldt udlejet

Alle boliger er p.t. udlejet, men I er velkommen til at kontakte os for at blive skrevet op.

Beliggende i naturskønne Hasseris Enge med udsigt til grønne områder og kun 5 km til Aalborg centrum. SE PRÆSENTATION HER

Hér er masser af grønne områder og legepladser, og børnene kan frit færdes i området via stisystemer og på de stille lukkede veje. Kort afstand til skoler og børnehaver.

Rækkehuset er i 2 plan og opført i de bedste materialer. I stueplan er der entré med adgang til toilet, flot hvidt Hanstholm køkken med corion bordplade og Børma armatur samt Bosch kogeplade, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine. Åben forbindelse til spisestue. Opholdsstue med udgang til stor terrasse og lille have, hvor enkelte huse også har mindre græsplæne. Eg lamel plankegulve med gulvvarme i alle rum i stueplan. Trappe til 1. sal med loft til kip, ovenlysvindue og flot lysindfald. På 1. sal er der lækkert badeværelse med 60x60 cm lys grå flise i beton look, gulvvarme, Hanstholm elementer med corion bordplade med helstøbt vask, Børma armatur og Grohe hænge toilet. Bosch vaskemaskine og tørretumbler medfølger. Lyst soveværelse med indbyggede skabe samt 2 værelser, radiator i værelserne på 1. sal.

Indgangsparti med egen carport.

Der er forberedt til, at lejer har valgfrihed hvad angår tele- og internetudbyder, hør nærmere. Forbrug til el, vand og varme betales direkte til forsyningsvirksomhederne.

Priser fra 10.400 - 12.500 og kvm priser fra 131 - 151 kvm.

Husdyr kun efter aftale.

Kontakt os og hør nærmere og bestil tid til en fremvisning.

Har du spørgsmål?

Peter Fredberg
Indehaver - Erhvervsrådgiver, HD (A)
Telefon: 96 31 60 92
DET BEDSTE VALG