Salg af andelsbolig

En andelsbolig er en boligtype, der ligger midt mellem ejerboligen og lejebolig. Derfor kender du måske ikke regler og vilkår så godt. Hos Thorkild Kristensen har vi til gengæld lang erfaring i salget af andelsboliger, og som dine professionelle rådgivere står vi klar til at vejlede dig i alle detaljer.

Du kender os måske bedst for at sælge liebhaverboliger? Faktisk sælger vi alle typer boliger – og især andelsboliger! Du vil som sælger opleve, at vi tager hånd om salget af alle typer boliger på samme professionelle måde – nemlig med en stor grad af ekspertise og en ihærdig salgsindsats, der er opnået gennem mange års erfaring.

Sådan fastsættes salgsprisen

Andelsboligloven har faste rammer for prisfastsættelsen af den enkelte andelsbolig. Der findes således flere forskellige beregningsmetoder, og det er generalforsamlingens ansvar at fastsætte de anvendte regler for den enkelte andelsboligforening. 

I praksis oplever mange andelshavere dog fortsat, at disse maksimale salgspriser er uden for rækkevidde i det nuværende marked, når den enkelte andelshaver ønsker at sælge sin andelslejlighed.

Vi kender markedet

Med over 30 års erfaring er vores lokalkendskab særdeles indgående og vi kender derfor markedsprisen for andelsboliger i dit område. Vi engagerer os i din boligdrøm og sørger for at du opnår en optimal salgsindsats!

Hver bolig har sin charme

Når vi sælger din andelsbolig lægger vi vægt på at finde netop de detaljer eller fordele, der gør din andelsbolig og området særlig attraktiv for køberne. Vores salgsmateriale gengiver boligens attraktivitet, charme og unikhed og præsenteres til vores omfattende køberkartotek, samt markedsføres bredt på markedets bedste hjemmeside. Det bevirker, at vi opnår den bedste salgspris for din andelsbolig.

Købsaftalen

Når du sælger en andelsbolig udarbejdes der en købsaftale på boligen, og herefter godkendes denne aftale af Andelsforeningen. Dette sikrer, at regler og vilkår er overholdt.

DERFOR BØR DU VÆLGE SOM MÆGLER VED SALG AF ANDELSBOLIG

Hos Thorkild Kristensen gør vi salget af andelsbolig nemt for dig:

  • Vi sikrer, at du får den højeste mulige salgspris
  • Vi rådgiver købere om reglerne for køb af andelsbolig
  • Vi fremviser din andelsbolig
  • Vi sætter os ind i reglerne og detaljerne for salg ved netop din andelsboligforening
  • Vi undersøger altid om køberne er godkendt til lån
DET BEDSTE VALG

SOLGT ELLER GRATIS

Vi sælger rigtig mange boliger, og derfor kan vi også tilbyde dig "solgt - ellers gratis" på omkostningerne til mæglersalær og markedsføring. Denne aftale sikrer, at du først betaler mæglersalær og markedsføringsudgifter, når din ejendom rent faktisk ER solgt.

Du skal selv som sælger afholde omkostninger til f.eks. tilstandsrapport, energimærkning, el-eftersyn og fotograf. Alle omkostninger vil fremgå af salgsbudgettet, som vi udarbejder i forbindelse med din gratis salgsvurdering.

VI SÆLGER DIN ANDELSBOLIG 

Vi lægger vægt på et forløb, hvor du og andelsbolig er i centrum.

Vi er et professionelt og seriøst team af ejendomsmæglere, der snart sælger hver 4 bolig i Aalborg. Mangeårig erfaring, lokalkendskab og succesoplevelser med salg af boliger giver det resultat, at vi er de bedste.

Vi står inde for, at mægleren kan sit kram og kender kundernes krav og behov. Derfor kan du som sælger regne med, at mægleren er 100 % på din side og vil koncentrere sig om at udføre et effektivt salgsarbejde på din andelsbolig.

BESTIL SALGSVURDERING

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.