VI ER DIT BEDSTE VALG SOM EJENDOMSMÆGLER

Hos Thorkild Kristensen er vi sikre på at vi sælger din bolig. Et løfte som vi nu gennem mere end 30 år har levet op til. Vi er nemlig Nordjyllands mest erfarne ejendomsmæglerfirma, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få din bolig solgt.

Vi gør din bolighandel til en oplevelse

At sælge bolig har stor betydning for dit liv, så hvorfor ikke gøre det til den bedste oplevelse? Det er vores erklærede mål, at yde dig den bedste service i alle faser af bolighandlen. Lige fra den indledende rådgivning og salgsvurdering, udarbejdelsen af en professionel salgsopstilling og sælgende markedsføring, til kontakt af mulige købere i køberkartoteket, det optimale salgsforløb og frem til den personlige eftersalgsbehandling.

Vi er din uafhængige partner

Sammen skaber vi de optimale vilkår for dig som sælger, og vi tilbyder en uforpligtende og gratis vurdering af din bolig. Vi udarbejder målrettede og individuelle løsninger i forhold til behov og ønsker. Annoncering målrettes præcist efter ejendommens købergruppe, naturligvis i samråd med dig. Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, og vi yder uvildig rådgivning til vores kunder, uden hensyntagen til særinteresser hos banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber.

Vi sælger alle typer boliger

Du kender os måske bedst for at sælge liebhaverboliger?

Men vi sælger faktisk alle typer boliger - lige fra det flotte rækkehus til den attraktive villa, som har en fællesnævner, nemlig at de er ”Bedre Boliger”.

Vi er stolte af, at vores salg af traditionelle boliger er steget markant. Du vil som sælger opleve, at vi tager hånd om salget af alle typer boliger på samme professionelle måde – nemlig med stor grad af ekspertise og en ihærdig salgsindsats, der er opnået gennem mange års erfaring.

Hver bolig har sin charme

Når vi sælger "Bedre Boliger" lægger vi vægt på at finde netop de detaljer eller fordele, der gør din bolig særlig attraktiv for køberne. Vores salgsmateriale gengiver din boligs attraktivitet, charme og unikhed og præsenteres til vores omfattende køberkartotek, samt markedsføres bredt på markedets bedste hjemmeside. Det bevirker, at vi opnår en god salgspris for din bolig.

Vi sælger din bolig – og ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler nu og i fremtiden. 

Din tilfredshed er vores største anbefaling!

SOLGT ELLER GRATIS

Vi sælger rigtig mange boliger, og derfor kan vi også tilbyde dig "solgt - ellers gratis" på omkostningerne til mæglersalær og markedsføring. Denne aftale sikrer, at du først betaler mæglersalær og markedsføringsudgifter, når din ejendom rent faktisk ER solgt.

Du betaler altid udgifter til dine egne rådgivere/leverandører i forbindelse med:

Alle omkostninger vil fremgå af det salgsbudget, vi udarbejder i forbindelse med din gratis salgsvurdering

Vi sælger din bolig

Vi lægger vægt på et forløb, hvor du og boligen er i centrum. Vi er et professionelt og seriøst team af ejendomsmæglere, der snart sælger hver 3 bolig i Aalborg. Mangeårig erfaring, lokalkendskab og succesoplevelser med salg af boliger giver det resultat, at vi er de bedste.

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.