Salg af sommerhuse

Hos Thorkild Kristensen har vi i mere end 30 år solgt sommerhuse langs Nordjyllands kyster og Vesterhavet. Vi er nemlig Nordjyllands mest erfarne ejendomsmæglerfirma, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få dit sommerhus solgt.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at have lokalkendskab til dit sommerhusområde og derfor har vi butikken i Blokhus. Butikkerne er bemandet med erfarne og lokalkendte mæglere, der bor i området. Vi ønsker at gøre din bolighandel til en oplevelse. Derfor vil du opleve en tæt kontakt fra det første øjeblik du ringer – for vi ved, at en bolighandel er en vigtig beslutning for dig, der kræver omhu og omtanke.

Vi sælger rigtig mange sommerhuse til købere fra hele landet og især fra Aalborg, hvor vi er tæt på de potentielle købere i Aalborg Hasseris og Aalborg City.

Det handler om tillid og tryghed

Det er vores erklærede mål, at yde dig den bedste service i alle faser af bolighandlen. Lige fra den indledende rådgivning og salgsvurdering, udarbejdelsen af en professionel salgsopstilling og sælgende markedsføring, til kontakt af mulige købere i køberkartoteket, det optimale salgsforløb og frem til den personlige eftersalgsbehandling.

Vi er din uafhængige partner

Sammen skaber vi de optimale vilkår for dig som sælger, og vi tilbyder en uforpligtende og gratis vurdering af dit sommerhus. Vi udarbejder målrettede og individuelle løsninger i forhold til behov og ønsker. Annoncering målrettes præcist efter sommerhusets købergruppe, naturligvis i samråd med dig. Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, og vi yder uvildig rådgivning til vores kunder, uden hensyntagen til særinteresser hos banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber.

Hvert sommerhus har sin charme

Når vi sælger sommerhus lægger vi vægt på at finde netop de detaljer eller fordele, der gør dit sommerhus og området særlig attraktiv for køberne. Vores salgsmateriale gengiver sommerhusets attraktivitet, charme og unikhed og præsenteres til vores omfattende køberkartotek, samt markedsføres bredt på markedets bedste hjemmeside. Det bevirker, at vi opnår en god salgspris for dit sommerhus.

Vi sælger dit sommerhus – og ønsker at være din foretrukne ejendomsmægler nu og i fremtiden. 

Din tilfredshed er vores største anbefaling!

Solgt eller gratis

Vi er sikre på, at du får solgt dit sommerhus. Derfor tør vi godt tilbyde Solgt eller Gratis.

Denne aftale sikrer, at du først betaler mæglersalær og markedsføringsudgifter, når din ejendom rent faktisk ER solgt.

Du skal selv som sælger afholde omkostninger til f.eks. tilstandsrapport, energimærkning, el-eftersyn og fotograf. Alle omkostninger vil fremgå af salgsbudgettet, som vi udarbejder i forbindelse med din gratis salgsvurdering.

VI SÆLGER DIT SOMMERHUS

Valget af ejendomsmægler er afgørende for, om du opnår succes med dit salg. Vi har succes, hvilket vi dokumenterer ved hver eneste vurdering. Det gør vi for, at du som sælger kan sikre dig, at vi kan løfte opgaven.

Vi står inde for, at mægleren kan sit kram og kender kundernes krav og behov. Derfor kan du som sælger regne med, at mægleren er 100 % på din side og vil koncentrere sig om at udføre et effektivt salgsarbejde på dit sommerhus.

 

 

Har du spørgsmål?

Hans Henrik Hansen
Butikschef - Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 96 73 20 00
DET BEDSTE VALG

BESTIL SALGSVURDERING

Vi er specialister i salg af sommerhuse og er sikker på vi kan hjælpe dig med at få solgt. Kontakt os allerede idag!

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.