DE BEDSTE BOLIGER

Hos os finder du boliger med sjæl, som ingen andre har! Vi tilbyder boliger i alle prisklasser, som har et til fælles – de er i absolut særklasse i deres priskategori.

Hos os får du markedets skarpeste salgsvurdering

Vi er din uafhængige ejendomsmægler med et bredt lokalkendskab og mere end 30 års erfaring med Aalborgs boligmarked.

Vi sælger områdets mest attraktive lejligheder, rækkehuse og villaer. Faktisk sælger vi hver 4 bolig i Aalborg og opnår byens bedste salgspriser.

Ved din bestilling af gratis salgsvurdering godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på salgsvurderingen.

Thorkild Kristensen
det bedste valg

HER BLIVER DRØMMEN TIL VIRKELIGHED

0 boliger til dig
Mine favoritter
Seneste sete
  • Nyheder
  • Laveste pris
  • Højeste pris
  • Boligareal
  • Åbent hus
Sorter efter -

Henter flere resultater.


Kompetent og erfaren mæglerhjælp 

Hos Thorkild Kristensen har vi mere end 30 års erfaring med køb og salg af alle hustyper. Vores mange år i branchen og vores store indsigt i boligmarkedet betyder, at vi kan tilbyde den bedste og mest kompetente mæglerhjælp i forbindelse med dit hussalg. Erfaring, kompetencer og troværdighed er i fokus for at opnå et tilfredsstillende salgsresultat.

Hos os er dig og din bolig i centrum, og vi står naturligvis til rådighed med professionel rådgivning i alle faser af handlen lige fra den indledende rådgivning til den endelige hushandel. Hos Thorkild Kristensen går vi op i at gøre dit boligsalg til en tryg og rar oplevelse. Det er vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder, og at vi sammen finder de løsninger, der opfylder dine ønsker og behov.

Ved et hussalgsforløb hos Thorkild Kristensen gør vi alt for at sikre, at boligen bliver solgt. Derfor benytter vi os af unik markedsføring, der fremstiller dit hus på den bedste måde og fremhæver de stærke og mest charmerende sider ved det. Vi bruger professionelle fotografer til at skyde flotte billeder fra de bedste vinkler. En god og flot præsentation kan være afgørende for købernes første indtryk og interesse for et eventuelt køb.   

 

Gratis salgsvurdering

Det er vigtigt at vælge en kompetent og realistisk ejendomsmægler, når du skal sælge. En god dialog og et tæt samarbejde fører til et succesfuldt salgsforløb. Derfor målretter vi vores mæglerhjælp nøje til den enkelte og sørger for individuelle løsninger.

Vores mange år i ejendomsmæglerbranchen betyder, at vi har et stort kendskab til markedet i Aalborg og de enkelte lokalområder. Det giver os gode forudsætninger for at prissætte boligen korrekt, så huset bliver solgt til en fornuftig og tilfredsstillende pris.

Hos Thorkild Kristensen tilbyder vi en gratis salgsvurdering af din bolig. Udfyld formularen i dag og lad os hjælpe dig godt i gang med dit hussalg.

Til toppen