Ejerlejligheder i Aalborg

Er du på udkig efter en ejerlejlighed i Aalborg?

Hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har vi byens største udvalg af ejerlejligheder i og omkring Aalborg. Vi har lejligheder i alle størrelser og prisklasser, og vi rådgiver dig grundigt i processen, så vi sammen finder den løsning, der opfylder dine ønsker og behov.  

Personlig rådgivning af erfaren ejendomsmægler

Det er en stor beslutning af købe en bolig og for mange mennesker også en stor investering. Derfor kræver det naturligvis grundige overvejelser, inden du sætter den endelige underskrift.

Hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har vi mere end 30 års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, og det gør os i stand til at tilbyde dig den bedste og mest kompetente rådgivning om dit boligkøb. Hos os er det dig og din boligsøgning, der er i fokus, og vi stræber efter at skabe de løsninger, der passer bedst til dig. Vi hjælper dig med at varetage dine interesse og opfylde dine drømme om den helt rigtige ejerlejlighed. Uanset, hvor du befinder dig i boligfasen, yder vi altid service af højeste kvalitet, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige lejlighed. Hos os er du sikker på et trygt og professionelt boligkøb af højeste kvalitet.   

Stort lokalkendskab til markedet

Vi har et stort lokalkendskab til Aalborg og er nøje opdaterede på, hvad der rører sig på lejlighedsmarkedet i og omkring byen. Vi har altid et bredt udvalg af lejligheder til salg, og her på siden finder du et overblik over de lejligheder, der er til salg netop nu. Vores store indsigt i markedet betyder, at vi kyndigt kan rådgive dig om dine muligheder og effektivt finde den lejlighedstype, der matcher dine behov. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til en lejlighed. Vi er også behjælpelige med at besvare spørgsmål til forskellige boligområder, faciliteter og muligheder.

Tilmeld dig vores køberkartotek

Du kan med fordel tilmelde dig vores køberkartotek og komme forrest i boligkøen. På den måde er du den første, der får besked om nye og spændende lejligheder, der er til salg i Aalborg. Tilmeld dig vores køberkartotek her

Overvejer du at sælge din bolig?

Bestil en gratis og uforpligtende vurdering

At sælge bolig har stor betydning for dit liv og er ofte forbundet med mange tanker, spørgsmål og følelser. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har vi stor erfaring og ekspertise, når det gælder rådgivning og formidling af boliger – og vores højeste prioritet er at give dig en god oplevelse i forbindelse med en eventuel bolighandel. 

VI HAR KONKRETE KØBERE, DER SØGER DIN BOLIG

Vores købernetværk er stort og vi har mange potientielle købere,
der venter på den helt rigtige bolig skal dukke op. Måske din?

 • SØGER

  Delevenlig studiebolig

  Hanne og Mette søger studiebolig. 3 værelses og i god stand. Gerne i centrum
 • SØGER

  2 værelses lejlighed søges

  Christoffer søger centralt placeret lejlighed. Gerne med altan og stuk
 • SØGER

  Lejlighed i Øgadekvarteret

  Pia og Michael søger 2-3 værelses Øgadekvarteret til renovering.
 • SØGER

  2 værelses i Vestbyen

  Sofie og Carsten fra Århus, søger 2 værelses lejlighed på min. 75 m2
 • SØGER

  Central 2 værelses lejlighed

  Thomas søger studiebolig til sin datter. Istandsat og med 2 værelser
 • SØGER

  4 værelses med udsigt

  Hanne og Keld søger 4 værelses lejlighed - med stor altan og rummelig badeværelse

VI STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi garanterer dig en realistisk salgspris, der sikre dig et salg!

Vi har erfaring, troværdighed og den nødvendige viden,
der skal til for at give dig den bedste oplevelse igennem et salgsforløb. 

 

 

Har du spørgsmål?

Mette Wedfald
Ejendomsmægler, MDE
DET BEDSTE VALG