Kend dit lokale område
AALBORG ØST

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I AALBORG ØST

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Aalborg øst i vækst og rivende udvikling

Ingen anden bydel rummer så megen udvikling og vokser så hurtigt som den østlige del af Aalborg. Aalborg Øst er kendetegnet ved en enorm mangfoldighed i sammensætningen af boliger fra lejligheder, kollegier, villaer til rækkehuse – her finder du alle muligheder i bydelen med hele 20.000 beboere. En stor del af boligområderne er blevet renoveret i de seneste år, og spritnye boligområder vidner om stor vækst i tilflytning. En bolig i Aalborg Øst imødekommer både den studerende, den lille og store familie og de ældres behov.

”Her er både plads til de unge studerende, det unge par, singlerne, børnefamilier og de ældre beboere, som nyder at bo tæt på byen, men trods alt ude i de grønne boligkvarterer. Der sker bare så meget positiv udvikling i området, der gør det enormt attraktivt at leve og bo her, uanset hvor man befinder sig i livet”, fortæller Lisa Kyhnau, Thorkild Kristensen.

Både erhvervslivet og uddannelseslivet er enormt livligt i området. Erhvervsuddannelser, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser og områdets folkeskoler skaber grundlag for, at det er attraktivt for både børnefamilier og de unge at slå sig ned her for at være tæt på skoler og institutioner. Det er også i Aalborg Øst, at du finder langt de fleste arbejdspladser i Aalborg – både inden for industrien, på uddannelsesfronten og snart på det nybyggede Supersygehus med hele 6.500 ansatte. At bosætte sig i en villa i Aalborg Øst er at bo tæt på mulighederne.

Infrastrukturen er veludviklet med gode stisystemer til de bløde trafikanter, og du kan tilmed hoppe på Danmarks første førerløse bus på en strækning på 2,1 km. i området. I 2023 er det også muligt at tage Plusbussen fra Nyt Aalborg Universitetshospital og tage ruten med flere stop i området, som fører dig hurtigere gennem byen.

”Aalborg Øst har med god grund den største vækst i Aalborg, da prisniveauet på boligerne er fornuftigt, og du får adgang til det hele tæt på din bolig”, forklarer Lasse Poulsen, Thorkild Kristensen.

En by med muligheder

Der er ingen tvivl om at Aalborg Øst er en by med muligheder og det nødvendige inden for rækkevidde. Det ses også, hvis man tager et kig på oversigter, der viser, at Aalborg generelt har haft en god vækst de seneste år. I 2020 var der rekordmange tilflyttere til Aalborg Kommune, hvoraf flere fandt drømmeboligen i en villa i Aalborg Øst. Byggeprojekter i Aalborgs østlige del har også været stigende de seneste år, hvor flere og flere har set mulighederne i området. Med en bolig i Aalborg Øst er der gode handlemuligheder i nærheden, grønne områder, skoler, uddannelsesmuligheder og Aalborg centrum ligger blot seks kilometer derfra. Mellem Aalborg Øst og centrum går bybusserne flere gange i timen, så der er altid mulighed for at blive transporteret frem og tilbage. Derudover er en villa i Aalborg Øst også kort afstand fra motorvejen og videre ud i den danske land.

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Lisa Glæsner Kyhnau

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Aalborg Øst 

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet