Bestil en gratis og uforpligtende vurdering!

Overvejer du at sælge dit hus? Er du i tvivl om hvad din bolig er værd og hvordan boligmarkedet ser ud i netop dit område? Så hiv fat i os! Vi kan hjælpe dig med at få svar på mange af de spørgsmål, der er i forbindelse med et boligsalg. Og det bedste af det hele er at det ikke koster dig noget!

Bestil en vurdering herunder - så kontakter vi dig hurtigst muligt

Hvordan foregår en vurdering?

Når du har lavet en aftale om en gratis vurdering af din bolig, så kommer vores mægler på besøg hos dig. Her ”fremviser” du boligen helt uformelt, og vi drøfter dine tanker omkring salget.

Efter rundturen i boligen tager vi en snak om indretning og salgsmulighederne. Vi vil ofte også drøfte, om der er småting i boligen, der kan gøres salget nemmere. Det kan fx være maling af en væg, oprydning i depotrummet eller blot af rette postkassen op.

Et par dage efter mødet i din bolig, så tager vi en uforpligtende møde hos os. Her gennemgår du og mægleren salgsprisen, køberne emner og salgsomkostningerne. På den måde bliver klædt på til at tage beslutningen omkring dit salg.

Alt dette er uforpligtende og gratis for dig – vi ses

Find den rigtige mægler

Det er rigtig vigtigt at du har en god kemi med din ejendomsmægler. At sælge boliger handler i høj grad om tillid og troen på at jeres mægler, kan løfte opgaven.

Hos Thorkild Kristensen finder du nogle af byens mest erfarne mæglere, der udover at kende dit lokalområde også har en enorm erfaring og viden om boligmarkedet.