Gratis salgsvurdering af din bolig

Hvis du går og overvejer, hvorvidt det er tid til at sælge din bolig, så er det altid en god idé at starte med at få det vurderet. En god og realistisk vurdering af dit hus er essentielt for et vellykket salg. Ligeledes kan en faglig boligvurdering gøre det lettere for dig at beslutte, om du ønsker at sætte boligen til salg nu, eller om salgsplanerne skal udskydes af den ene eller anden årsag.

Hvad indebærer en boligvurdering?

En boligvurdering udført af en af vores mæglere indebærer først og fremmest en uformel rundvisning i boligen. Her får mægleren lejlighed til at kigge nærmere på huset, sommerhuset eller lejlighedens indretning og stand. Samtidig kan vi snakke nærmere omkring et eventuelt salg, hvilke tanker du har gjort dig og så videre.

Efterfølgende tager vi en nærmere snak om nogle af boligens lavthængende frugter. Det vil sige nogle af de ting, som kan gøre det nemmere at sælge boligen til en god pris, og som samtidig er relativt let at gå til. Det kunne eksempelvis være at give væggene en omgang maling, at sørge for, at skuret er ryddeligt, og at der er gjort rent i garagen.

Efter vores snak laver vi her hos Thorkild Kristensen en boligvurdering og indkalder dig til et uforpligtende møde hos os. Her tager vi en nærmere snak om den pris, som vi vurderer, at boligen kan sælges til. Samtidig giver vi dig et overblik over salgsomkostningerne og andre ting, der er værd at vide.

Få en gratis salgsvurdering forud for dit kommende boligsalg

Hvis du står over for et nærtstående boligsalg, så kan vi kun anbefale, at du får en gratis og uforpligtende salgsvurdering fra en af vores dygtige mæglere. Vi kommer gerne forbi din bolig og giver vores bud på, hvad den kan sælges for. Du får ligeledes gode råd til, hvad du kan gøre for at gøre din bolig mere attraktiv, når den sættes til salg.

Fordelen ved at få lavet en gratis salgsvurdering af en af vores mæglere er, at vi kender markedet, og vi kender køberne. Derfor ved vi, hvad der sælger – og kan vejlede dig i den rigtige retning i forbindelse med dit boligsalg.

Overvejer du stadig dit valg af ejendomsmægler? Så kan en gratis og uforpligtende salgsvurdering være en udmærket måde at møde os på. Brug den til at få en realistisk salgspris på din bolig og lær os samtidig bedre at kende.

 

Vores dygtige mæglere sidder klar til at hjælpe dig

Vi råder over en lang række dygtige mæglere, der sidder klar til at hjælpe dig med at få vurderet og solgt din bolig. Fælles for dem alle er naturligvis, at de kender lokalområdet og er erfarne inden for lige netop deres felt. Det betyder, at du i sidste ende kommer i kontakt med en kompetent og behagelig person, der kan hjælpe dig tættere på salget af din bolig.

Du kan bestille en gratis salgsvurdering, hvorefter vi sørger for at sende en mægler ud til din bolig. I kan tage en uforpligtende snak, og du kan få en bedre idé om, hvad din bolig kan sælges for. Kontakt os via formularen længere oppe på siden for en uforpligtende snak.

Hvorfor få lavet en vurdering?

Det er en god idé at få lavet en vurdering af din bolig – også selvom du ikke nødvendigvis går med seriøse salgstanker. En god boligvurdering gør det nemlig tydeligt for dig, hvor meget din bolig er værd lige nu og her. Ligeledes vil du også kunne få gode råd til, hvad du kan gøre for at øge værdien af din bolig.

Det er essentielt at have kendskab til disse informationer, når man begynder at overveje at sætte sin bolig til salg. Husvurderingen hjælper naturligvis til at afstemme forventningerne til salgsprisen relativt tidligt i forløbet, og dertil kan den også bruges til at regne på økonomien.

Det er naturligvis både gratis og uforpligtende at få lavet en vurdering af dit hus her hos Thorkild Kristensen.

Vi har mange års erfaring med at foretage boligvurderinger

Når vi siger, at vi har mange års erfaring med at vurdere boliger, så er det ikke helt uden merit. Thorkild Kristensen er nemlig Aalborgs ældste uafhængige ejendomsmæglerfirma – og det er vi stolte af. Det er vores klare holdning, at denne erfaring og uafhængighed kommer positivt til udtryk i vores arbejde som ejendomsmæglere.

Fra vores afdelinger i Aalborg, Hasseris og Blokhus, dækker vi hele Nordjylland. Vi sælger alle typer boliger, lige fra lejligheden i Aalborg til sommerhuset i Blokhus. Så har du en lejlighed, rækkehus, landejendom, villa eller sommerhus du overvejer at sælge? Så kan vi hjælpe dig med en god vejledning og et godt salg.

Book en gratis og uforpligtende vurdering af dit hus, din lejlighed eller din ejendom og lad os tale nærmere om de muligheder, som vi ser i forbindelse med et salg af din bolig.