Gratis salgsvurdering af din bolig – så nemt er det:

Vi har gjort det nemt for dig at overskue hvad der sker, hvis du booker os til en gratis salgsvurdering af din bolig.

Hvis du går og overvejer, hvorvidt det er tid til at sælge din bolig, så er det altid en god idé at starte med at få det vurderet. En god og realistisk vurdering af dit hus er yderst vigtigt for et vellykket salg. Ved du, at vi har de højeste kvadratmeterpriser i Aalborg? Vi er også den mægler, som sælger flest villaer i bla. 9000 Aalborg og 9430 Vadum. Vi har fantastiske sælgeranbefalinger, et af vores kontorer har fået topkarakter på boligsiden.dk.
Vi har mere end 40 års erfaring og er det ældste lokale ejendomsmæglerfirma i Aalborg. Så vi synes selvfølgelig at du skal give os en chance, for vi sælger alle typer boliger i hele Nordjylland og elsker vores job.

Vores køberkartotek bugner af købeklare købere. Vi er ejendomsmægler for alle!

Gratis salgsvurdering af din bolig
– så nemt er det:

 1. Udfyld skemaet herunder
 2. Vi ringer til dig og aftaler besøg af en af vores ejendomsmæglere
 3. Du får besøg af ejendomsmægleren, som vurderer din bolig, tager et par fotos og notater
 4. Kort tid efter kommer du til møde hos os, hvor vi præsenterer salgsvurderingen af din bolig, samt hvad du kan forvente i salgsprocessen.

Herefter er det op til dig, om du ønsker at sætte din bolig til salg!

Når du har bestemt dig for at sælge:

 1. Vi mødes på kontoret til underskriftsmøde og du kan få svar på dine spørgsmål og vejledning fra mægleren
 2. Vi booker fotograf, som aftaler en dato med dig
 3. Vi booker tekstforfatter som laver et kort telefoninterview med dig om boligen. Tekstforfatteren er allerede informeret fra mægleren og har set fotos fra fotografen.
 4. Vores boligsagsbehandler kontakter dig for at indhente diverse dokumenter
 5. Der bliver udarbejdet tilstandsrapport, el-rapport og energimærke
 6. Vi kontakter købere i vores køberkartotek og laver en sneak peek kampagne på sociale medier
 7. Din bolig markedsføres herefter på både vores website, boligsiden.dk, boliga.dk, nyhedskampagner på sociale medier og i vores vinduesudstilling
 8. Herefter vil der være fremvisninger, åbent hus arrangementer og åbent hus kampagner på sociale medier
 9. Forhandling med købere og underskrift af købsaftale

Efter seks hverdage er fortrydelsesfristen slut!

Når boligsalget er endeligt og fortrydelsesfristen er udløbet:

 1. Tinglysning af handlen
 2. Nøgleoverdragelse
 3. Tillykke med salget!

 

Vi blev mødt med empati, indsigt og forståelse

”Stor tak til Frank Vestergaard Andersen samt alle andre involverede! Man bliver mødt med stor professionalisme fra alle. Der bliver fulgt op på tingene og man føler sig i trygge hænder hele vejen - også selvom det hus vi skulle have, nåede at blive solgt til anden side. Vi blev mødt med empati, indsigt og forståelse. Vi giver gerne vores varmeste anbefalinger til Frank og resten af holdet, som fik solgt vores lejlighed på kun 5 uger, grundet perfekt prisfastsættelse og dygtigt arbejde!”

Rikke Bülow Velling

Hun brænder for at hjælpe folk med at få 
opfyldt deres boligdrømme

”Professionelt ejendomsmæglerfirma som giver en 
fantastisk service. Min kæreste og jeg fandt vores 
drømmehus igennem køberkartoteket hos Thorkild 
Kristensen. Jeg kan anbefale, at tage en snak med 
ejendomsmægler Jette Gudiksen om hvilke behov og 
drømme man har for sin kommende bolig. Jette er 
utrolig kompetent, et rart menneske og det er tydeligt 
at mærke, at hun brænder for at hjælpe folk med at få 
opfyldt deres boligdrømme. Tak til Jette og Thorkild 
Kristensen for en rigtig god oplevelse under hele processen”

Signe Nygaard

En yderst behagelig oplevelse

”Vi har haft en yderst behagelig oplevelse i forbindelse med køb af sommerhus. Palle Andersen har hjulpet på alle måder, også selvom vi var købere. Vi siger tak for hjælpen.”

Christian Torp

Lyttede i høj grad til vores behov og ønsker

”Super god service overfor os som købere præget af venlighed, ordentlighed og høj faglighed. Lisa hjalp os med at finde et hus i Aalborg og lyttede i høj grad til
vores behov og ønsker. Vi kunne mærke, at det var
vigtigt for hende at hjælpe os godt på vej og vi følte os virkelig godt hjulpet. Hvis vi en dag skal sælge, vil vi ikke tøve med at kontakte Lisa. Vi har følt os rigtig trygge og lyttet til i hele processen. Gigantisk kompliment fra os som købere.”

Kathrine Ussingø

Solgte vores hus på mindre end 1 måned

”Yderst professionel ejendomsmægler der solgte vores hus på mindre end 1 måned, skønt det i forvejen havde været til salg ved to andre mæglere uden resultat.”

Anita Hierzmann

Vi har været i meget trygge hænder

”Vi har været i meget trygge hænder med Lasse Poulsen (og kortvarig Lisa Glæsner) De solgte vores hus i en svær periode med både corona-nedlukning og ferieperiode. De klarede det til UG.” 

Birgitte og Karsten Pedersen

Vi kun være fuldt tilfredse

”I har gjort det godt, og med det hurtige og fine resultat kan vi kun være fuldt tilfredse.”

Vibeke Svendsen og Jørgen Larsen

Meget professionel ejendomsmægler

”Dette er meget professionel ejendomsmægler med
erfarne mæglere. Tak for god service!”

Yury Shishkin

Super god oplevelse

”TAK for en super god oplevelse ifm salget. App’en med alle aftaler og dokumenter fungerer super fint!”

Birthe Nørgaard

Er meget tilfreds

”Tusind tak til Jette Gudiksen for et super godt stykke mæglerarbejde!
Er meget tilfreds”

Anne Katrine Lindholt

Ros for løbende at orientere os

”Direkte og effektiv indsats. Hurtig håndtering af løse ender undervejs. Ros for løbende at orientere os i processen og altid svare hurtigt på henvendelser.”

Anders Abildgaard

Han landede handlen så alle var tilfredse

”Lige fra Hans mødte os første gang følte vi os i trygge hænder, en rigtig god kemi og en seriøs tilgang. Det var ikke det bedste bud vi fik, men vi valgte på tillid. I hele
perioden op til salget har Hans løbende holdt os orienteret, ydet god rådgivning, og selv under Corona nedlukning, følte vi os godt orienteret. Selv i den sidste del af salgsprocessen var Hans der for os hele vejen igennem oghavde rigtig god kontakt. Han landede handlen så alle var tilfredse. Jeg har for nylig i andre sammenhænge handlet med andre mæglere og jeg kan så absolut anbefale Hans og Thorkild Kristensen Blokhus. Tak for godt samarbejde.” 

Ole Bach Andersen

Var utrolig venlig, sød og hjælpsom

”Ejendomsmægleren som forestod handlen var utrolig venlig, sød og hjælpsom. Vi kan varmt anbefale
Thorkild Kristensen i Blokhus”

Elisabeth og Niels Korfitsen

Hvad indebærer en boligvurdering?

En boligvurdering udført af en af vores mæglere indebærer først og fremmest en uformel rundvisning i boligen. Her får mægleren lejlighed til at kigge nærmere på huset, sommerhuset eller lejlighedens indretning og stand. Samtidig kan vi snakke nærmere omkring et eventuelt salg, hvilke tanker du har gjort dig og så videre.

Efterfølgende tager vi en nærmere snak om nogle af boligens lavthængende frugter. Det vil sige nogle af de ting, som kan gøre det nemmere at sælge boligen til en god pris, og som samtidig er relativt let at gå til. Det kunne eksempelvis være at give væggene en omgang maling, at sørge for, at skuret er ryddeligt, og at der er gjort rent i garagen.

Efter vores snak laver vi her hos Thorkild Kristensen en boligvurdering og indkalder dig til et uforpligtende møde hos os. Her tager vi en nærmere snak om den pris, som vi vurderer, at boligen kan sælges til. Samtidig giver vi dig et overblik over salgsomkostningerne og andre ting, der er værd at vide.

Vi giver gode råd til et hurtigt salg

Når du skal sælge kan selv små tips hjælpe til et hurtigt salg. Vi har en guide og et erfarent, professionelt team som står klar til at hjælpe dig.

Fordelen ved at få lavet en gratis salgsvurdering af en af vores mæglere er, at vi kender markedet, og vi kender køberne. Derfor ved vi, hvad der sælger – og kan vejlede dig i den rigtige retning i forbindelse med dit boligsalg.

Overvejer du stadig dit valg af ejendomsmægler? Så kan en gratis og uforpligtende salgsvurdering være en udmærket måde at møde os på. Brug den til at få en realistisk salgspris på din bolig og lær os samtidig bedre at kende.

 

Vores dygtige mæglere sidder klar til at hjælpe dig

Vi råder over en lang række dygtige mæglere, der sidder klar til at hjælpe dig med at få vurderet og solgt din bolig. Fælles for dem alle er naturligvis, at de kender lokalområdet og er erfarne inden for lige netop deres felt. Det betyder, at du i sidste ende kommer i kontakt med en kompetent og behagelig person, der kan hjælpe dig tættere på salget af din bolig.

Du kan bestille en gratis salgsvurdering, hvorefter vi sørger for at sende en mægler ud til din bolig. I kan tage en uforpligtende snak, og du kan få en bedre idé om, hvad din bolig kan sælges for. Kontakt os via formularen længere oppe på siden for en uforpligtende snak.

Hvorfor få lavet en vurdering?

Det er en god idé at få lavet en vurdering af din bolig – også selvom du ikke nødvendigvis går med seriøse salgstanker. En god boligvurdering gør det nemlig tydeligt for dig, hvor meget din bolig er værd lige nu og her. Ligeledes vil du også kunne få gode råd til, hvad du kan gøre for at øge værdien af din bolig.

Det er essentielt at have kendskab til disse informationer, når man begynder at overveje at sætte sin bolig til salg. Husvurderingen hjælper naturligvis til at afstemme forventningerne til salgsprisen relativt tidligt i forløbet, og dertil kan den også bruges til at regne på økonomien.

Det er naturligvis både gratis og uforpligtende at få lavet en vurdering af dit hus her hos Thorkild Kristensen.

Vi har mange års erfaring med at foretage boligvurderinger

Når vi siger, at vi har mange års erfaring med at vurdere boliger, så er det ikke helt uden merit. Thorkild Kristensen er nemlig Aalborgs ældste uafhængige ejendomsmæglerfirma – og det er vi stolte af. Det er vores klare holdning, at denne erfaring og uafhængighed kommer positivt til udtryk i vores arbejde som ejendomsmæglere.

Fra vores afdelinger i Aalborg, Hasseris og Blokhus, dækker vi hele Nordjylland. Vi sælger alle typer boliger, lige fra lejligheden i Aalborg til sommerhuset i Blokhus. Så har du en lejlighed, rækkehus, landejendom, villa eller sommerhus du overvejer at sælge? Så kan vi hjælpe dig med en god vejledning og et godt salg.

Book en gratis og uforpligtende vurdering af dit hus, din lejlighed eller din ejendom og lad os tale nærmere om de muligheder, som vi ser i forbindelse med et salg af din bolig.