Vi gør boligsalget
til en oplevelse

At sælge bolig har stor betydning for dit liv, så hvorfor ikke gøre det til den bedste oplevelse? Det er vores erklærede mål, at yde dig den bedste service i alle faser af bolighandlen. Lige fra den indledende rådgivning og salgsvurdering, udarbejdelsen af en professionel salgsopstilling og sælgende markedsføring, til kontakt af mulige købere i køberkartoteket, det optimale salgsforløb og frem til den personlige eftersalgsbehandling.

VI ER DIN UAFHÆNGIGE MÆGLER

Sammen skaber vi de optimale vilkår for dig som sælger, og vi tilbyder en uforpligtende og gratis vurdering af din bolig. Vi udarbejder målrettede og individuelle løsninger i forhold til behov og ønsker. Annoncering målrettes præcist efter ejendommens købergruppe, naturligvis i samråd med dig. Vi er et selvstændigt ejendomsmæglerfirma, og vi yder uvildig rådgivning til vores kunder, uden hensyntagen til særinteresser hos banker, kreditforeninger og forsikringsselskaber.

VI SÆLGER ALLE TYPER BOLIGER

Du kender os måske bedst for at sælge liebhaverboliger? Men vi sælger faktisk alle typer boliger - lige fra det flotte rækkehus til den attraktive villa, som har en fællesnævner, nemlig at de er ”Bedre Boliger”.

Vi er stolte af, at vores salg af traditionelle boliger er steget markant. Du vil som sælger opleve, at vi tager hånd om salget af alle typer boliger på samme professionelle måde – nemlig med stor grad af ekspertise og en ihærdig salgsindsats, der er opnået gennem mange års erfaring.

Billede

GODE RÅD TIL DIN BOLIGHANDEL

BRUG DINE INSTINKTER NÅR DU SKAL VÆLGE MÆGLER

LÆS MERE
LÆS MERE
Billede

DET BEDSTE VALG

MED ERFARING, TROVÆRDIGHED OG ENGAGEMENT SÆLGER VI DIT HJEM

FIND DIN MÆGLER
FIND DIN MÆGLER
Billede

FØLG MED I DIT BOLIGSALG

FØLG MED I DIT BOLIGSALG IGENNEM MIT TK

LÆS MERE
LÆS MERE

SOLGT ELLER GRATIS

Vi sælger rigtig mange boliger, og derfor kan vi også tilbyde dig “solgt - ellers gratis” på omkostningerne til mæglersalær og markedsføring. Denne aftale sikrer, at du først betaler mæglersalær og markedsføringsudgifter, når din ejendom rent faktisk ER solgt.
Du betaler altid udgifter til dine egne rådgivere/leverandører i forbindelse med:

TILSTANDSRAPPORT OG EL-EFTERSYN

• Energimærke - dog ikke hvis der allerede forefindes gyldigt energimærkning
• Særlige dokumenter f.eks. fra ejer- eller grundforening
• Ekstraordinær markedsføring aftalt efter dine egne ønsker

Alle omkostninger vil fremgå af det salgsbudget, vi udarbejder i forbindelse med din gratis salgsvurdering