VORES GRATIS MAGASIN KANT UDKOMMER HVERT FORÅR OG EFTERÅR

Du er altid velkommen til at hente et gratis eksemplar i en af vores tre butikker. Vi postomdeler også ca. 30.000 eksemplarer i april og oktober til et stort udvalg af adresser i Nordjylland, såfremt du siger ja-tak til reklamer.
Du finder online link til vores nyeste magasiner herunder. God læselyst!

HAR DU LYST TIL AT MEDVIRKE I KANT?
Så kontakt venligst Mai-Britt, vores marketingansvarlige på denne mail
Vi er altid interesseret i forskellige typer boliger og personligheder som har en historie at fortælle, meget gerne med lokal tilknytning.

 

Forår 2022

I dette første KANT-magasin i 2022 lader vi drømmene få frit løb under temaet ”Når drømme bliver til virkelighed”. Drømme om at bo godt, trygt og rart. Drømme om at leve et aktivt og meningsfuldt liv med balance i arbejdsliv og familieliv. Drømme om at vinde i sportens verden og være succesfuld på grund af fællesskabet. Kom med Mads Nygaard på en karrieremæssig drømmerejse fra at være elev til administrerende direktør i optikerkæden Louis Nielsen. Tag med en tur til Flensburg-Handewitt for at komme tæt på håndboldspiller Mads Mensah Larsen som drømmer om at vinde flere titler sammen med sine holdkammerater og en skønne dag at flytte til Nordjylland.

Alt det og meget mere kan du læse om i denne udgave. Vi håber, at magasinets artikler inspirerer dig til at realisere dine drømme. God læselyst!

LÆS KANT FORÅR 2022

Efterår 2021

I magasinet kan du denne gang læse om, hvordan tiden giver anledning til at skubbe gang i nye projekter og tiltag. Det er oplagt at tænke, at det handler om forandringer i boligen, og du får skam også gode råd af kreativ direktør Line Adelborg til, hvordan du indretter dit hjem med sjæl og personlighed. Men forandringer er også foranlediget af en række ydre og indre omstændigheder. Corona har sat – og sætter stadig – os på en prøve, hvor vi er nødt til at gebærde os anderledes og endda ændre vaner, som også rykker ved vores tanker om, hvordan verden er forbundet.

LÆS KANT EFTERÅR 2021

FORÅR 2021

I magasinet kan du denne gang under temaet ”Plads til alle” finde inspirerende artikler med fokus på forskellige boligtyper og persontyper. Kom denne gang med til Skørping, Skalborg og Aalborg Øst i artiklerne ”Kend dit lokalområde”. Eller tag med over Atlanten for at møde ishockey-stjernen Nikolaj Ehlers i Canada, som glæder sig til at flytte hjem til Aalborg. Find energien og gæstfriheden hos to DIY-kvinder i Dall Villaby. Find harmonien ved det dragende Vesterhav hos familien i Rødhus. Tag med på besøg i Høkergården på ”Spritten” for at læse om fordelene ved at nyde udsigten til friheden. Mød tv-værten og hjemmefødningen Peter Ingemann som erklærer sin kærlighed til originale hjem og mennesker.

LÆS KANT FORÅR 2021

EFTERÅR 2020

Temaet er bæredygtig livsstil. Læs bla. om troldefar Thomas Dambo. Mød Christian Helweg fra Råt&Godt, få inspiration til bæredygtig garderobe og tag et kig med ind i fremtidens bolig.

Vi kigger igen nærmere på dine lokalområder. Denne gang besøger vi Gistrup, Frejlev, Ø-gadekvarteret i Aalborg og Gug. Alt dette og meget mere kan du læse om i denne udgave fra efteråret 2020

LÆS KANT EFTERÅR 2020

FORÅR 2020

I denne udgave sætter vi fokus på lokalområderne. Vi begynder i Hasseris, Nørhalne og Blokhus. Vi besøger også nordjyske badehoteller, mød bla Merete Mærkedahl, kendt fra “Badehotellet” på tv. Få masser af inspiration og se skønne boliger og sommerhuse.

LÆS KANT FORÅR 2020