Kend dit lokale område
Blokhus

VI SØGER SOMMERHUSE TIL SALG I BLOKHUS

Vi har flere købere, der er på jagt efter et sommerhus. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

En blomstrende by - bolig i Blokhus

I dejlige Blokhus har du adgang til spændende aktiviteter, et populært handelsliv og naturskønne oplevelser. Netop derfor er byen blevet et populært valg for børnefamilier- uanset årstiden, for byen er meget mere end blot en sommerferiedestination.

Året rundt er byen fuld af liv, oplevelser og aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Du kan gribe de mange muligheder, men du kan også trække dig tilbage og nyde den uspolerede natur og ro. I Blokhus får du alt, hvad du har brug for.

Er du også faldet for byen og dens mange muligheder? Lad os vise dig din nye bolig i Blokhus.

Bo lige ud til Vesterhavet

År efter år tiltrækker de brede, hvide sandstrande og det friske Vesterhav glade sommergæster fra nær og fjern. Stranden og havet indbyder til både afslapning og sjov for børn og voksne. Netop derfor er Blokhus en velbesøgt sommerferiedestination for turister fra ind- og udland.

Fra din bolig i Blokhus har du uendelige muligheder for at dyrke aktiviteter i naturen. Bag byen og stranden finder du rolige skovområder, klitter og hedelandskaber, der indbyder til vandre-, ride- og cykelture. I Gateway Blokhus er der populære MTB-ruter for cykelentusiaster, ligesom børnene her kan boltre sig på den store naturlegeplads.

I dag er byen meget mere end en sommerferieby, for i løbet af de seneste 10 år har byen udviklet sig til en af de mest populære helårsdestinationer på den nordjyske vestkyst. Det skyldes ikke mindst, at byen byder på aktiviteter året rundt for familien. I din nye bolig i Blokhus har du derfor altid adgang til både fredfyldte og aktive naturoplevelser.

Blokhus er en by i udvikling

Foruden det store udvalg af aktiviteter og oplevelser i naturen er Blokhus også et valfartssted for kulturinteresserede. Center for Papirkunst og Skulpturparken byder på sanselige oplevelser med spændende udstillinger og aktiviteter.

Du finder det hele og mere til lige i nærheden af din villa i Blokhus. Og mulighederne i byen bliver kun flere, for den gennemgår i øjeblikket en rivende forvandling. “Tidligere var Blokhus kendt for sit natteliv, i dag er byen et familiested. Folk kommer tilbage år efter år, generation efter generation. Når man først har været her én gang, har man lyst til at komme tilbage, siger Hans Henrik Hansen”, der er butikschef hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen i Blokhus.

Bolig eller sommerhus i Blokhus?

Byen summer af liv og stemning om sommeren, men hele året rundt er mulighederne mange i byen, takket være nye tiltag for byens handelsliv. “I Blokhus er butikkerne blevet enige om at holde åbent året rundt. Selvom det selvfølgelig topper om sommeren, betyder det, at der altid er mennesker i byen. Det er i høj grad blevet et sted, folk har lyst til at være”, understreger Hans Henrik Hansen.

Derfor er interessen for at købe bolig i Blokhus stigende. Det samme er interessen for at købe et sommerhus netop her. Den positive udvikling i byen forventes at fortsætte de kommende år, hvor der bl.a. er planer om et nyt hotel, et nyt boligområde samt et nyt kulturhus.

Kom til Blokhus og mærk byen helt tæt på.BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Hans Henrik Hansen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Blokhus

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet