Kend dit lokale område
Frejlev

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I FREJLEV

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Frejlev skærper sin grønne profil

Frejlev er med sin naturskønne beliggenhed og trygge nærmiljø en af de satellitbyer omkring Aalborg, som i disse år vokser. Og et nyt projekt skal nu sikre, at byen også i fremtiden vil være attraktiv for både nuværende og kommende beboere.

I takt med at indbyggertallet i Aalborg er steget gennem flere år, er interessen for at bo i de omkringliggende satellitbyer også stigende. En af de byer, der mærker den udvikling, er Frejlev, der ligger lidt udenfor Aalborg. Med en naturskøn beliggenhed tæt ved marker, fjord og Drastrup Skov og med kun 10 km til Aalborg centrum er byen blevet et populært sted at realisere boligdrømmen med et nybyggeri eller en af de allerede opførte boliger i byen. Med andre ord er en bolig i Frejlev i højere grad blevet en realitet de seneste år, og frem mod 2030 forventer Aalborg Kommune, at Frejlev vokser med 428 indbyggere.


Bolig i Frejlev - en børnevenlig by

Det er i den forbindelse primært børnefamilier, der har valgt storbylivet fra til fordel for en ville i Frejlev og en hverdag i et mindre nærmiljø. Ifølge Aalborg Kommune har Frejlev dobbelt så mange børn i alderen 6-16 år som gennemsnittet i kommunen som helhed.
– Jeg tror, at det hænger sammen med, at en bolig i Frejlev ligger i et meget naturskønt område med nem adgang til skoven. Og så er det en stille og rolig by med gode og børnevenlige stisystemer, som gør det trygt for børnene at cykle eller køre på løbehjul, når de skal til og fra skole eller leger i fritiden. Samtidig er der flere daginstitutioner, en skole og et godt foreningsliv med mange aktiviteter for børnene. Derudover får man mere bolig for pengene i Frejlev, så på den måde er det et fint sted at starte op som børnefamilie, forklarer Mette Pedersen, som er ejendomsmægler hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen og som selv bosat i en villa i Frejlev.

Rigere natur i Frejlev

I Frejlev er der desuden et fokus på at fastholde en identitet som lokalmiljø og ikke kun være en oplandsby til Aalborg. I den forbindelse har byen gennem en årrække lagt vægt på at skabe en grøn profil. I 1997 blev Frejlev således Danmarks første officielle ”giftfri by” som led i et projekt om at mindske forbruget af pesticider i private haver. Og nu arbejder kommunen og beboerne i byen sammen om et nyt projekt, Det Grønne Frejlev, der handler om at skabe en rigere natur i byen ved bl.a. at integrere natur og landskab i byudviklingen og udvikle rekreative møde- og aktivitetssteder. Projektet Det Grønne Frejlev løber til og med udgangen af 2021, og gør Frejlev til den første oplandsby i Aalborg Kommune, som arbejder med at skabe rigere natur ud fra en samlet idé og plan. Beboere med en bolig i Frejlev kan derfor både nyde godt af det lokale miljø, der er i byen, et grønt naturområde og en by, der går i spidsen for et grønnere afsæt.

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Frank Vestergaard Andersen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Frejlev

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet