Kend dit lokale område
GISTRUP

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I GISTRUP

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

En bolig i Gistrup - en by i udvikling

Drømmer du om at bo naturskønt i en by, der byder på skøn landsbystemning og med kort afstand til Aalborg? En bolig i Gistrup er det perfekte hjem for dig, der drømmer om at bo lige midt i naturen, og som samtidig vil være tæt på byen.

Fra din nye villa i Gistrup får du en fremragende beliggenhed med blot få kilometer til det nye supersygehus og Aalborg Universitet. Her får du oplevelsen af at bo i en lille, hyggelig landsby, mens du på én og samme tid er tæt på Aalborg og alle byens muligheder.

Med en villa i Gistrup får du en bolig i et roligt nærmiljø med kort afstand til natur, byen og oplevelser. I denne dejlige by er der plads til alle, lige fra børnefamilien til pensionisterne.

Velkommen til dejlige Gistrup.

Tæt på byen og midt i naturen

Forestil dig at vågne op hver dag med Lundby Krat i din baghave. Her kan du vandre, løbe eller køre mountainbike i det smukke, kuperede terræn og nyde den flotte skov. Med en bolig i Gistrup kan denne drøm blive til virkelighed. Det er en drøm, der tiltrækker mange familier, der både ønsker alle naturens goder, men samtidig vil være tæt på byens muligheder.

“Vi oplever, at Gistrup især er populær blandt de moderne børnefamilier, som netop gerne vil bo naturskønt og være en del af et roligt nærmiljø, men som samtidig ønsker at bo tæt på bylivet. I Gistrup får man lidt af begge dele”, forklarer Lasse Poulsen, som er ejendomsmægler hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Roen fra naturen og byens muligheder er noget, der tiltrækker folk i alle aldre. Derfor vil du opleve, at Gistrup er en by, hvor både unge og gamle stortrives side om side. “Selvom Gistrup tiltrækker mange børnefamilier, så synes jeg faktisk, at det spændende er, at der er en god diversitet i byen. Der findes både ejer-, leje- og andelsboliger i Gistrup, og det betyder, at mange af de ældre, som sælger deres villa for at flytte i rækkehus, vælger at blive i byen”, siger Lasse Poulsen.

En levende by med muligheder

Fra din bolig i Gistrup har du ikke bare direkte adgang til naturen og kort afstand til Aalborg - byen byder ligeledes på gode butikker, som for eksempel dagligvarebutikker, en slagter, en bager og take away steder. Du har derfor fremragende indkøbs- og spisemuligheder i gåafstand til din villa i Gistrup.

Udover spændende butikker har byen også en populær skole, institutioner og fritidstilbud, der danner de perfekte rammer for børn og deres fritid. Også fodboldklubben og den fremragende Ørnehøj Golfklub vil glæde mange sportsinteresserede - unge som gamle.

Lige rundt om hjørnet finder du alt, hvad du har brug for i din hverdag. Der er altid nyt at se, opleve og smage i Gistrup by, og med den skønne, trygge landsbystemning lige i nærheden af Aalborg, får du roen fra naturen og byens muligheder i skøn forening. Derfor glæder vi os til at vise dig din nye bolig i Gistrup.

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Lisa Glæsner Kyhnau

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Gistrup

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet