Kend dit lokale område
Hasseris

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I HASSERIS

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Solbyen - den lille landsby i Hasseris

I 1947 tegnede Vilhelm Bøgh de første huse i et nyt kvarter, kaldet Solbyen. Dette var midt i Hasseris Villaby og der var ingen af de lokale, der dengang kunne forestille, hvor populær Solbyen ville blive en dag.

I dag er Solbyen en unik og hyggelig lille landsby omgivet af villaer midt i Hasseris. Det er både et smukt og helt særligt område, som specielt er kendt for dets tætte sammenhold. Her kender alle hinanden og hjælper og passer på hinanden.

På trods af, at vi kun befinder os få minutter fra Aalborg centrum på cyklen, så har Hasseris formået at holde fast i noget helt nært og smukt i Solbyen. Hvad end det er en bolig i Hasseris eller en villa i Hasseris, så er der næsten ikke den boligdrøm, som dette lille hjerte i midten af Hasseris ikke kan opfylde.

 

En fantastisk beliggenhed og bolig i Hasseris - findes i Solbyen

Solbyen ligger lige ved Nordens Kridtgrav, som er et fantastisk skønt naturområde, hvor man kan gå langs stien ved den spejlblanke sø. De hyggelige rækkehuse i Solbyen er bygget i karakteristisk engelsk stil, hvor husene har høje facader og skorsten. I centrum af landsbyen ligger hjertet af Solbyen, den populære Giraflegeplads, hvor børnene fra hele kvarteret samles.

Selvom man befinder sig i noget der føles som et lille, nært samfund, så er der utallige muligheder. Søger man en bolig i Hasseris, eller en villa i Hasseris området, så lander man i en af Aalborgs mest eftertragtede bydele, der bugner af rigdom i form af både natur, skoler, handelsliv og foreningsliv.

Det tager ikke lang tid, at smutte en tur til storcenteret i City Syd. Og cyklen er ved Limfjordens vande indenfor få minutter. Det hyggelige og sprudlende Aalborg Centrum handler kun om et par stop med bussen og så er man fremme.

Solbyen har det som blommen i et æg, hvor alt rummer landsbyidyl samtidigt med at hele verden venter lige udenfor døren. Og der er plads til alle og rum for udvikling.

 

Både bolig og menneske kan udfolde sig i Solbyen

Der er mange muligheder i Solbyen for at skabe sin egen identitet. Rundt omkring i Solbyen er husene på 110 til 140 kvadratmeter, men nogle af hjemmene er så store som 200 kvadratmeter, fordi man har lavet kælder eller loft om til bolig også. Det betyder også, at det er meget forskellige boliger og indretning, der findes i Solbyen, og der er ikke længere to huse, der er helt ens.

De mange indretningsmuligheder folk har fundet frem til i løbet af årene, betyder, at der også er mangfoldighed i de lokale, der bor i Solbyen. Solbyens beboer består af ældre, børn og unge. Det, at landsbyen ikke er snorlig ensrettet, men indbyder til alle, betyder også, at fællesskabet er så meget bedre.

Solbyen er et af de sjældne steder i Danmark, hvor man kan finde et lille landsby liv midt i en storbys omfavnelse. Det betyder også, at de mennesker, der bosætter sig her præges af at høre til noget helt specielt. Der er ikke mange boligdrømme, der ikke kan realiseres lige netop her.

 

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Frank Vestergaard Andersen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Hasseris

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet