Kend dit lokale område
Mølholm

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I MØLHOLM

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

VILLA I MØLHOLM tæt på Costa del Kridt og fjorden

I den vestlige del af Aalborg ligger Mølholm, der med sine mange villaer og boliger grænser op til Vestbyen og Hasseris. Bevæger du dig kun tre kilometer væk fra centrum af Aalborg, finder du i Mølholm talrige oaser med rekreative, grønne områder til glæde for de mange, der har valgt at bosætte sig i områdets huse og villaer.

”Har I noget til salg nede ved Kridtgraven? Dette spørgsmål får vi ofte stillet, især af unge familier med børn, der gerne vil finde en bolig i Mølholm som eksempelvis Kvædevej, Alfavej, Betavej og Johannesmindevej”, fortæller Jette Gudiksen, Thorkild Kristensen.

Nordens Kridtgrav er kendt af de lokale, der bor i Mølholms mange boliger og villaer, som “Costa del Kridt”. Her finder du rekreative arealer og en helt særlig stemning, og mange familier og unge nyder at tage hertil for at solbade, fodre ænder, gå en tur eller kigge på de mange plante- og dyrearter i området. Kridtgraven bliver også flittigt brugt af både dykkere og vandhunde på Stand Up Paddle- boards, der boltrer sig i det kolde, klare vand.

Nærheden til byen gør det muligt at gå eller cykle hele vejen langs fjorden, og dermed nyde den smukke natur der smyger sig langs kanten af Aalborg. Og det med vand og natur, er noget som er nemt at komme til, når man køber bolig i Mølholm. Fra området er der meget kort afstand til både Vestre Bådehavn, Skudehavnen, Aalborg Streetfood, Aalborg Marinemuseum og Fjordbyen. Alle disse steder er historiske vidnesbyrd om områdets tætte tilknytning til fjorden og vandet.

Vestre Fjordpark, der er et yndet udflugtsmål for rigtig mange aalborgensere, har i de seneste år løftet området til helt nye dimensioner med et gigantisk, grønt naturområde på 165.000 m2, der rummer det hele fra friluftsbad, legepladser, grillpladser, boldbaner til en vinterbadeklub. Her kan du udfolde dig i fysiske aktiviteter eller tage picnickurven med for at slå dig ned i det grønne med den aller smukkeste udsigt over fjorden. Bevæger du dig lidt længere mod vest kommer du til Marina Fjordparken, som er Aalborgs største lystbådehavn. Her kan du blandt andet leje SUP-boards og kajakker, hvis du har mod på at prøve kræfter med det våde element eller du kan slå dig ned, og nyde udsigten og den maritime stemning.

”Mølholm rummer det hele og lidt mere til. Her er du tæt på fjorden, byen, grønne områder med skov, fritidsaktiviteter, indkøb og alt det, som gør livet nemmere og sjovere for boligejere i Mølholm. Det er særligt børnefamilier, der ønsker at flytte ind i området, blandt andet fordi de gerne vil have børnehaver, dagplejere, skoler og idrætsfaciliteter inden for rækkevidde. Der er mange gode villaer i Mølholm, som er egnet til familier, og vi har rigtig mange købere skrevet op til området”, slutter Jette Gudiksen, Thorkild Kristensen.

Så find din næste villa eller bolig i Mølholm - kontakt os for mere information.

 

 

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Jette Gudiksen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Mølholm

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet