Kend dit lokale område
NØRHALNE

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I NØRHALNE

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Nørhalne - Bliv en del af en by med vokseværk

Rigtig mange steder i landet kæmper mindre byer med fraflytning, og tomme boliger står som en trist konsekvens heraf, men sådan forholder det sig ikke i den vendsysselske by Nørhalne. Nørhalne, som er beliggende ni kilometer øst for Aabybro og fem kilometer nord for Vadum, er nemlig i rivende udvikling, og det er især børnefamilierne, der er faldet for de mange muligheder, byen har at tilbyde. Med kun 15 kilometer til Aalborg ligger Nørhalne nemlig i fornuftig afstand til både arbejde og fornøjelser, og byen er derfor attraktiv at købe bolig i, hvis man ønsker at bosætte sig i rolige omgivelser med kort afstand til Aalborg.

Indenfor de seneste fem år har interessen blandt boligkøbere for de mindre vendsysselske byer tæt på motorvejen taget fart. Et af de steder, man oplever en stigende efterspørgsel på villaer og boliger, er i Nørhalne. Byen tæller knap 1500 indbyggere, og er fra 2015 til 2019 vokset med 112 indbyggere, hvilket er en stigning på hele ni procent. Dette er procentuelt med til at gøre Nørhalne til en af de hurtigst voksende byer i Jammerbugt Kommune.

– “Jeg oplever faktisk, at mange bliver boende i Nørhalne hele livet, og jeg har derfor også solgt hus til flere generationer af den samme familie. Samtidig ser jeg også, at flere af de unge, der er flyttet fra byen vender tilbage, når de stifter familie. Hvis man har haft en god barndom et sted, vil man gerne give sine egne børn det samme”, siger Lisa Glæsner Kyhnau fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Og I Nørhalne får du bare mere bolig for pengene til sammenligning med eksempelvis Aalborg eller Nørresundby. Vælger man at købe en villa i Nørhalne får man således god valuta for sine penge, og i tilgift bosætter man sig i et lokalsamfund, der er meget børnevenligt. Nørhalne har i dag både skole, adskillige daginstitutionstilbud, forsamlingshus og idrætshal, og noget af det, der gør byen særligt populær, er fællesskabet og det meget aktive foreningsliv i byen. Store dele af byen er således engageret i byens idrætsforeninger og ikke mindst i den årligt tilbagevendende Nørhalne Cup, som er et af landets største fodboldstævner.

Nørhalnes beliggenheden spiller ofte en vigtig rolle, når tilflyttere vælger at investere i en bolig i byen. Byen ligger tæt på motorvejen og som tidligere nævnt i en afstand af kun 15 km til Aalborg. Her finder du gode busforbindelser til både Aalborg og lufthavnen, ligesom Store Vildmoses skønne natur, der ligger lige i nærheden er et elsket rekreativt område, når der skal lades op og slappes af. Der er virkeligt meget, der taler for at bosætte sig i Nørhalnes trygge rammer.

– “Det, der overrasker mange yngre familier, når jeg lykkedes med at trække dem til Nørhalne, er, hvad de kan få for pengene her i forhold til i Aalborg eller Nørresundby. Så er der mange, der ikke oplever, at det er et problem at pendle 15 minutter til Aalborg”, smiler Lisa Glæsner Kyhnau.

 

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Lisa Glæsner Kyhnau

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Nørhalne

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet