Vi søger boliger til salg i Nørhalne

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Nørhalne har vokseværk

Mange steder i landet kæmper mindre byer med fraflytning og tomme huse. Men ikke Nørhalne. Byen er i rivende udvikling, og det er især børnefamilierne, der er faldet for de muligheder, byen giver.

De seneste fem år har interessen blandt boligkøbere for de mindre vendsysselske byer tæt på motorvejen taget fart. Et af de steder, man oplever det, er i Nørhalne. Fra 2015 til 2019 er byen vokset med 112 indbyggere, hvilket er en stigning på ni procent. Procentuelt gør det Nørhalne til den næsthurtigst voksende by i Jammerbugt Kommune.

– Jeg oplever faktisk, at mange bliver boende i Nørhalne hele livet, og jeg har derfor også solgt hus til flere generationer af den samme familie. Samtidig ser jeg også, at flere af de unge, der er flyttet fra byen, vender tilbage, når de stifter familie. Hvis man har haft en god barndom et sted, vil man gerne give sine egne børn det samme, siger Lisa Glæsner Kyhnau fra Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

MERE HUS FOR PENGENE

Nørhalne har i dag både skole, adskillige daginstitutionstilbud, forsamlingshus og idrætshal, og noget af det, der gør byen særligt populær, er fællesskabet og det meget aktive foreningsliv i byen. Store dele af byen er således engageret byens idrætsforeninger og i den årlige Nørhalne Cup, som er et af landets største fod-boldstævner. Samtidig spiller beliggenheden en vigtig rolle, når tilflyttere vælger Nørhalne. Byen ligger tæt på motorvejen og kun 15 km fra Aalborg, og der er gode busforbindelser til både byen og lufthavnen. Derudover er der let adgang til uspolerede rekreative områder med Store Vildmose tæt på.

– Det, der overrasker mange yngre familier, når jeg lykkedes med at trække dem til Nørhalne, er, hvad de kan få for pengene her i forhold til i Aalborg eller Nørresundby. Så er der mange, der ikke oplever, at det er et problem at pendle 15 minutter til Aalborg, smiler Lisa Glæsner Kyhnau.

Bestil en gratis salgsvurdering fra et stærkt team!

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Lisa Glæsner Kyhnau på 23417969 eller ring til kontoret på 96155000.

Boliger til salg i Nørhalne:

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal