Kend dit lokale område
Skalborg

VI SØGER BOLIGER TIL SALG I SKALBORG

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

En bolig i Skalborg - tæt på alting

I Skalborg, som er en populær forstad til Aalborg, finder du alt, hvad du har brug for, lige i nærheden af din bolig. Det er blandt andet her i området, du finder City Syd, der byder på alt hvad hjertet kan begære af gode shoppingmuligheder, biograf, spisesteder og meget mere. I området finder du både de skønne, grønne områder, skoler og institutioner, og derfor er Skalborg det perfekte sted for børnefamilier at bosætte sig, da man her er tæt på både oplevelser og naturen. Med gode bus- og togforbindelser, cykelstier og motorvejen inden for kort afstand har Skalborg den perfekte beliggenhed til Aalborg og de omkringliggende byer. Med en villa i Skalborg får du det dejligste hjem, hvor de mange gode oplevelser venter lige om hjørnet. Det er derfor ikke uden grund, at en bolig i Skalborg står højt på mange boligkøberes ønskeliste. Den korte afstand til indkøb, institutioner, oplevelser og natur giver dig mulighed for at skabe nogle fantastiske rammer om dit familieliv.

”Skalborg har fire kendte boligkvarterer: Herregårdskvarteret, Digterkvarteret, Stationsmesterkvarteret og Hjortevejskvarteret. Netop her oplever vi i disse år et stort generationsskifte, hvor mange unge familier her finder et sted at slå sig ned, hvor alt er lige indenfor rækkevidde, og det er med til at gøre deres hverdagen nemmere”, fortæller Mette Pedersen, Thorkild Kristensen.

De flotte villaer i Skalborg ligger i rolige, smukke og familievenlige omgivelser, hvor det bedste fra byen møder naturen. Området byder nemlig også på rig mulighed for at besøge skønne naturområder som Østerådalen og Drastrup, der altid tilbyder et afbræk fra det pulserende byliv. For der er ingen tvivl om, at Skalborg er en driftig bydel. Hver dag tiltrækker City Syd handlende fra både nær og fjern, og her finder du alt, hvad du kan drømme om af butikker. City Syd byder desuden på nem adgang til de mange, spændende butikker og oplevelser, da Skalborg har gode trafikforhold. Uanset om du foretrækker offentlig transport, cykler eller kører i bil, finder du her gode trafikale forhold med gode bus- og togforbindelser, brede cykelstier og nem adgang til motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra Skalborg.

Ovennævnte er kun en brøkdel af de faktorer, der gør Skalborg til et meget attraktivt lokalsamfund at bo i. Området er til stadighed i udvikling, så du kan være sikker på, at byens mange muligheder kun bliver flere. Aalborg Kommune har store planer for byens udvikling, der blandt andet tæller et fælles lokalcenter. Dette understreger den stærke sammenhængskraft, som byen rummer. Her er nemlig plads til alle.

”Mange af villaerne i Skalborg er et billigere alternativ til 9000 Aalborg, og så har de bare fantastisk udsigt mod Nibe og City Syd fra den sydvendte skråning på Skalborg Bakke. I de seneste par år er der også blevet bygget en del attraktive og mindre lejligheder med to-tre værelser med fokus på fællesskaber og rekreative områder for beboerne”, fortæller Mette Pedersen, Thorkild Kristensen.

Du kan derfor roligt gå på jagt efter din næste bolig i Skalborg. Her har du alting - og mere til - lige i nærheden.

 

 

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Frank Vestergaard Andersen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Skalborg

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet