Brug dine instinkter
når du skal vælge ejendomsmægler

BRUG DINE INSTINKTER NÅR DU VÆLGER MÆGLER

Som boligejer der det normalt, at man taler med forskellige mæglerfirmaer, før man tager sin beslutning. Det er i den forbindelse vigtigt at lægge mærke til, om ejendomsmægleren er oprigtigt interesseret i lige netop din boligsituation. Har ejendomsmægleren forståelse for dine behov og ønsker? Taler du og ejendomsmægleren godt sammen, og føler du at dine behov er forstået?

Bør du vælge den højeste salgspris?

Når du har fået en vurderet din bolig, er det vigtigt at overveje, om mægleren med den højeste salgspris også er den dygtigste mægler, når det kommer til at sælge din bolig. En urealistisk høj prisfastsættelse kan bevirke lang salgstid og mange forgæves fremvisninger. Hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen kender vi markedet og lokalområdet, og det gør os i stand til at sætte den rigtige pris på din bolig.

Køberens første indtryk

Det indtryk, som købere oplever første gang de ser deres kommende bolig, er det allervigtigste, og ofte det, som køberne vælger boligen ud fra. Ofte er det sådan, at potentielle købere får vækket interessen for en bolig på vores hjemmeside, hvorefter de måske kører en tur forbi boligen for at opleve kvarteret, boligens beliggenhed og stil. Det er derfor vigtigt, at boligen præsenterer sig godt såvel ude som inde. Du kan evt. forestille dig, at du selv er køberen og tænke efter, om du ville få lyst til at købe din bolig?

 

6 simple råd til at give et godt første indtryk

• Ønsk køber velkommen med en velholdt indkørsel og nyklippet græsplæne

• Sikre at der mulighed for at tænde lys i alle rum – især i vintermånederne

• Luk lys og luft ind i boligen, rul gardiner og persienner fra

• Boligen præsenterer sig bedst med redte senge, vasketøj i kurven og overskuelige børneværelser

• Sørg for at udbedre og reparere småskader. Fx løse håndtag, defekte kontakter, knirkende døre, løst tapet

• Det kan ofte ikke betale sig at udføre mere omfattende forbedringer på boligen, idet du med fordel kan spørge ejendomsmægleren til råds

HVAD SIGER DU TIL EN UFORPLIGTENDE SNAK OM DINE MULIGHEDER?

BESTIL EN GRATIS VURDERING ALLERDE IDAG!