Kend dit lokale område
Øgadekvarteret

VI SØGER LEJLIGHEDER TIL SALG I Øgadekvarteret

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Særligt de unge er begejstrede for området

Engang var Ø-gadekvarteret i Aalborg et traditionelt arbejderkvarter, hvor områdets boliger var beboet af folk, der arbejdede ved datidens store aalborgensiske virksomheder som eksempelvis Eternitten og Aalborg Værft. I dag er det det unge segment, der har fået øjnene op for bydelens charme og mange muligheder, og er rykket ind i de karakteristiske etagebyggerier tæt på centrum. Ø-gadekvarterets mange lejligheder ligger midt i et af Aalborgs mest levende lokalmiljøer, hvor du både finder et aktivt handelsliv og grønne, rekreative åndehuller til stor glæde for områdets beboere.

I Aalborgs pulserende byliv er de grønne åndehuller en eftertragtet del af byens mangefacetterede tilbud. Det gælder også Østre Anlæg, der med sin beliggenhed midt i Aalborgs Ø-gadekvarter i gåafstand til centrum, hvor de mange lejligheder, der omkranser den smukke park, er en eftertragtet handelsvare. I Østre Anlægs smukke rammer mødes unge som gamle, herboende som gæster omkring parkens store sø for at fodre ænder, mødes til hyggeligt samvær eller blot for at gå en tur i de smukke omgivelser. Her finder du nemlig et af de rekreative områder i Aalborg, hvor der er plads til både afslapning og aktiviteter som løb, fodbold og fitnesstræning, ligesom der i parken er en stor legeplads, som samler børnene fra Ø-gadekvarterets mange boliger, der grænser op mod Østre Anlæg. Østre Anlæg stammer helt tilbage fra 1934, hvor en tidligere teglværksgrav blev omdannet til det 6,5 ha store rekreative område, som Aalborg Kommune netop har fredet for fremtiden. Allerede på daværende tidspunkt var opførelsen af det nye aalborgensiske kvarter omkring parken i fuld gang. I Ø-gadekvarterets høje etagebygninger blev der nemlig indrettet moderne lejligheder, som arbejdere på Eternitfabrikken, Aalborg Værft eller en af de mange andre industrivirksomheder i byen flyttede ind i med deres familier.


I dag er Ø-gadekvarteret i Aalborg særligt populært blandt unge at flytte i lejlighed i. Det skyldes blandt andet den centrale beliggenhed tæt på Aalborg centrum, og de mange kulturelle tilbud, der findes i både Nordkraft og Musikkens Hus, der begge grænser op til kvarteret, og som man nemt kommer til på gåben eller cykel. Desuden har bydelens beboere kort og nem transport til både universitetet og byens andre uddannelsesinstitutioner enten på cykel eller ved brug af de gode muligheder for offentlig transport, der er i området. Ø-gadekvarterets levende lokalmiljø gør også området populært blandt boligsøgende. Her finder du ud over områdets flere store dagligvarebutikker stadig en lang række specialbutikker som bl.a. slagterforretninger, blomsterhandlere og genbrugsbutikker, og samtidig er også adskillige fastfoodrestauranter, frisører og massører med til at understrege mangfoldigheden i kvarteret.

I Ø-gadekvarteret finder du også flere daginstitutioner, og så har området sin egen skole, Sønderbroskolen, som er den ene af Aalborgs to idrætsprofilskoler. Kvarteret har også sin egen kirke, Skt. Markus Kirken, som blev indviet i 1933. Kirken er tegnet af en af datidens betydeligste arkitekter, kgl. bygningsinspektør Ejnar Packness, og er en af bydelens smukke vartegn. Ø-gadekvarteret har virkelig meget at tilbyde både hvad angår beliggenhed og lokalmiljø.

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Lasse Poulsen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Øgadekvarteret

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet