Kend dit lokale område
Aalborg Havnefront

VI SØGER LEJLIGHEDER TIL SALG PÅ AALBORG HAVNEFRONT

Vi har flere købere, som ønsker at købe deres nye hjem i dit område. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

Aalborg Havnefront - en fantastisk promenade med alverdens oplevelser

Limfjorden ved Aalborg centrum prydes i dag af arkitekttegnede bygninger, kultur og aktiviteter, lækre lejligheder, cafeer og spisesteder og mange glade mennesker, der mødes og går tur langs vandet. Der var engang en industri langs hele Aalborgs havnefront. Denne er i dag for længst væk.

Selvom vandet glider gennem Limfjorden, for at passere forbi Aalborg og Nørresundby, som det altid har gjort, så er der næsten intet, der er som før. Havnefronten har gennemgået en enorm udvikling med nye boligområder på både den ene og anden side af fjorden. En udvikling, som med glæde skaber plads til boliger og rekreative områder til mennesker, i stedet for fabrikker, maskiner, siloer, kraner og fragtskibe.

Det er ofte sådan, at det kun er de tungeste pengepunge, der kan få et hjem langs vandet. Men i Aalborgs udvikling, har der været fokus på, at der skal være plads til alle. En bolig ved Aalborg Havnefront er åben for alle. Fra penthouse lejlighed til budgetvenlig studiebolig - bag de smukke bygningsfacader langs fjorde er der skabt hjem til mange forskellige økonomiske ønsker indenfor de fantastiske rammer og udsigt.

 

En helt unik oplevelse langs og på tværs af fjorden

At bo i villa ved Aalborg Havnefront er en sjældenhed, men at finde en smuk bolig ved Aalborg Havnefront, det kan sagtens lade sig gøre. Og det er et fantastisk sted at bosætte sig.

Det er unikt, at man langs Aalborg havnefront kan gå adskillige kilometer langs fjorden. Der er ingen hegn eller forhindringer, men blot en lang strækning og bred passage, der byder på lidt af det hele. Og samtidigt er det et sted, hvor du kan gå, løbe, cykle eller køre på rulleskøjter eller bare sidde og kigge ud på vandet fra kajens mange bænke, trappetrin eller græsplæner.

Her ved havnefronten finder du også Kulturbroen, der fører fra Aalborg til Nørresundby, så fodgængere og cyklister trygt kan krydse vandet, uden at komme i kontakt med trafikken.

Både på den ene og anden side af vandet er der opført imponerende boligejendomme med enestående placering og udsigt til fjorden og byen. Aalborg Kommune har lavet en god plan for et bredt mix af boligtyper, så der er et rigt udvalg af forskellige boliger til forskellige mennesker i forskellige stadier af livet.

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Lasse Poulsen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg på Aalborg Havnefront

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet