Kend dit lokale område
Løkken

VI SØGER SOMMERHUSE TIL SALG I LØKKEN

Vi har flere købere, der er på jagt efter et sommerhus. Husk at vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.
Alle boliger har interesse – Vi er ejendomsmægler for alle!

SOMMERHUS I LØKKEN vækker dine sanser

Løkken har det hele. I Løkken har du både muligheder for afslapning og aktiviteter som besøgende, feriegæst eller ejer af et sommerhus eller bolig. Med en af Danmarks flotteste og bredeste badestrande kun en klitrække fra byen er der nem adgang til at boltre sig i Vesterhavet. Tag en frisk gåtur i de naturskønne omgivelser langs vandet, hvor fiskerbådene, de hvide badehuse og surferne er med til at skabe en helt særlig maritim stemning, der gør livet som feriegæst i et af Løkkens mange sommerhuse til en skøn oplevelse.

Når sulten og tørsten melder sig, er der masser af smagfulde fristelser på byens gode caféer og restauranter, ofte med udeservering, når vejret tillader det. Smag på Løkkens specialitet, som naturligvis er friskfanget rødspætte, eller nyd en friskbrygget øl fra Løkken Bryghus. Løkkens hyggelige butikker trækker folk til og giver liv på hovedgaden, hvor der tit er særlige aktiviteter i sommerperioden til stor glæde for de mange gæster, der bor i områdets mange sommerhuse. Her er noget for hele familien, og det kan også bare være en skøn oplevelse at bevæge jer rundt i Løkkens gamle bydel for at kigge på de mange ældre boliger og de charmerende, gule fiskerhuse, som er en karakteristisk del af byen.

Når der skal lidt mere fart på aktiviteterne, så er der ikke langt til Action House med bowling og gocart-bane, Fårup Sommerland eller mountainbike-ruter. Om du er på ferie i et af Løkkens mange sommerhuse eller du har din bolig i byen, er der altid mange forskellige aktiviteter at tage sig til.

Har du mod på at prøve kræfter med Vesterhavets bølger, så kan du tage familien eller vennerne med til North Shore Surf School, der kan lære jer at surfe – enten på surf eller SUP-kurser – som de kalder en “løkkendarisk oplevelse”.

Midt i den mest fantastiske natur med en af landets bedste sandstrande - mellem Løkken og Blokhus ligger Grønhøj Strand som et populært område at have sommerhus i. Det er et perfekt sted for sommerhusejere, der ønsker sig fred, ro og højt til loftet, men alligevel gerne vil være tæt på strandbyerne i området. Sommerhusområdet omkring Kettrup Bjerge ligger i et flot kuperet klitlandskab, og de heldige sommerhusejere har en udsigt helt ud over det sædvanlige fra feriehusene, der ligger hævet over havet. Og lidt nord for Løkken ligger Nr. Lyngby Strand med en fantastiske placering på strækningen op til Lønstrup, der byder på et kystlandskab med stejle skrænter på 30-40 meter, der gør det til en af de foretrukne steder for paragliding og drageflyvning. Den pragtfulde sandstrand indbyder til badning, strand- og sportsaktiviteter samt lange, afslappende gåture langs det friske Vesterhav.

Sommerhusene i området er populære af en god grund. Der er ikke langt til Aalborg, og så er naturen og kyststrækningen en af de flotteste ved Vesterhavet. Strandene er helt i verdensklasse, uanset om man er til badning, fiskeri eller andre vandaktiviteter.

 

BESTIL EN GRATIS SALGSVURDERING FRA ET STÆRKT TEAM

Du kender os sikkert af navn, og du ved måske også, at vi har mere end 35 års erfaring. Det er ikke uden grund, at vi bliver valgt, når de eksklusive boliger skal sælges. Det er fordi, vi er de bedste, og fordi vi elsker at yde en god service. Ved du også, at vi sælger alle typer boliger og rådgiver både købere og sælgere i hele Nordjylland?

Så overvejer du at sælge?

Kontakt Hans Henrik Hansen

 
SE ALLE MEDARBEJDERE

Boliger til salg i Løkken

  • Sortér efter:
  • Seneste
  • Pris
  • Areal

Der blev fundet