Hos Thorkild Kristensen har vi i mere end 30 år solgt sommerhuse langs Nordjyllands kyster og Vesterhavet. Vi er nemlig Nordjyllands mest erfarne ejendomsmæglerfirma, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for at få dit sommerhus solgt.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at have lokalkendskab til dit sommerhusområde og derfor har vi butikken i Blokhus. Butikkerne er bemandet med erfarne og lokalkendte mæglere, der bor i området. Vi ønsker at gøre din bolighandel til en oplevelse. Derfor vil du opleve en tæt kontakt fra det første øjeblik du ringer – for vi ved, at en bolighandel er en vigtig beslutning for dig, der kræver omhu og omtanke.

Vi sælger rigtig mange sommerhuse til købere fra hele landet og især fra Aalborg, hvor vi er tæt på de potentielle købere i Aalborg Hasseris og Aalborg City.

Det handler om tillid og tryghed

Det er vores erklærede mål, at yde dig den bedste service i alle faser af bolighandlen. Lige fra den indledende rådgivning og salgsvurdering, udarbejdelsen af en professionel salgsopstilling og sælgende markedsføring, til kontakt af mulige købere i køberkartoteket, det optimale salgsforløb og frem til den personlige eftersalgsbehandling

SOLGT ELLER GRATIS

Vi er sikre på, at du får solgt dit sommerhus. Derfor tør vi godt tilbyde Solgt eller Gratis.

Denne aftale sikrer, at du først betaler mæglersalær og markedsføringsudgifter, når din ejendom rent faktisk ER solgt.

Du skal selv som sælger afholde omkostninger til f.eks. tilstandsrapport, energimærkning, el-eftersyn og fotograf. Alle omkostninger vil fremgå af salgsbudgettet, som vi udarbejder i forbindelse med din gratis salgsvurdering.

Valget af ejendomsmægler er afgørende for, om du opnår succes med dit salg. Vi har succes, hvilket vi dokumenterer ved hver eneste vurdering. Det gør vi for, at du som sælger kan sikre dig, at vi kan løfte opgaven.

Kontakt mig eller mine kollegaer for en uforpligtende snak

Vi ønsker at være det bedste valg for vores kunder

Boligsiden.dk - stjerner

Vi sælger ikke kun sommerhuse

- vi sælger drømme og gode oplevelser